Vooraankondiging NVB bijeenkomst
Woensdag 27 juni 2018
Branche Vereniging Bedrijfshulpverlening Nederland

 

Geachte BHV-opleider,

Graag wil ik u, namens de Nederlandse Vereniging Bedrijfshulpverlening (NVB), uitnodigen om met ons van gedachten te wisselen over het oprichten van een professionele en onafhankelijke Branche Vereniging Bedrijfshulpverlening Nederland (BVBN).
De bijeenkomst wordt gehouden op Woensdag 27 juni 2018 vanaf 09.30 uur.

De locatie is: Hotel Mennorode te Elspeet

Vanuit diverse voorbesprekingen met opleiders, waaronder G4S, ACM opleidingen, BHV.nl, BHV Nederland, Het Veiligheidsinstituut, Trigion, Inprevo, Mankr8, zijn we tot de conclusie gekomen dat er behoefte is aan het oprichten van een onafhankelijke branchevereniging met een eigen keurmerk voor BHV-opleidingsinstituten. De NVB biedt de BHV-opleidingsinstituten graag het platform dat nodig is om tot een Branche Vereniging Bedrijfshulpverlening te komen.

Onafhankelijke bestuursvoorzitter:
Om de onafhankelijkheid van BVBN te garanderen is Rita Verdonk, mede initiatiefneemster, bereid om als bestuursvoorzitter van de op te richten Branche Vereniging Bedrijfshulpverlening Nederland (BVBN) op te treden.
Naast Rita Verdonk zullen diverse toonaangevende sprekers hun bijdrage aan deze dag geven.

We hopen u te ontmoeten op 27 juni 2018 om samen met u en uw collega BHV-opleiders, een professionele en constructieve aanzet te geven tot de oprichting van de Branche Vereniging Bedrijfshulpverlening Nederland (BVBN).

Aanmelden:
U kunt zich aanmelden door een email te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van uw naam, uw organisatie en het aantal personen dat deelneemt.
Als tegemoetkoming in de kosten vragen wij een bijdrage van € 95,00 p.p. excl. BTW. Hierin is een uitgebreid lunchbuffet inbegrepen en een aperitief ter afsluiting naast koffie en thee.

U kunt de definitieve uitnodiging en het dagprogramma tegemoet zien in de 2e week van mei 2018.
Graag tot ziens op 27 juni.

Met vriendelijke groet.
Han Swarts,
Vicevoorzitter NVB.